Lesley de Jonge

Performance Coach & #WvJ Consultant

  • Grey LinkedIn Icon

" It's Respect you need, not popularity!

+316 1503 7657

Ambitie

Lesley is gek van volleybal en heeft een duidelijke ambitie. "Het is een droom van elke sporter om op de olympische spelen te mogen staan!" Naast deze ambitie als coach wil Lesley jongere generatie sporters helpen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven zodat ze de juiste stappen naar succes kunnen bewandelen. 

Kwaliteiten

Inspirerend - Ondernemend - Passievol - Behulpzaam

Hi!

Droom en onderneem actie. Het leven gaat om de kleine dingetjes die ons elke dag opnieuw motiveren tot het uiterste te gaan. Je leeft maar één keer, dus grijp de kansen die je krijgt om een uniek verhaal aan je leven toe te voegen. Vul je hart met schatten want het leven gaat niet om hoe lang we blijven ademhalen, maar om de momenten dat we ons adembenemend voelen.

In de afgelopen jaren heeft Lesley meer dan 20 verschillende landen over de hele wereld bezocht met ontzettend veel verschillende culturen. Hiernaast heeft hij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van trainen en coachen binnen de sport- en leefstijl wereld in Nederland, maar zeker ook buiten de grenzen. Lesley vind het geweldig mensen verder te kunnen helpen met het verwezenlijken van hun dromen op welk gebied dan ook. Met zijn internationale ervaring kan Lesley jouw wereld net een stukje groter maken.

Waarom #WvJ?

Er liggen zoveel ontwikkelingsmogelijkheden voor sporters buiten de sport zelf! Vaak zijn deze levenslessen van groot belang voor een succesvolle ontwikkeling. Toch besteden sporters er relatief weinig tijd aan. Dit moet beter, maar vooral op een pakkende en leuke manier. Uit deze gedachte is Lesley in samenwerking met het #WvJ team aan de slag gegaan. "Wij willen bouwen aan persoonlijkheden!"