Marrijtje Molenhuis

Running Therapeut & #WvJ Consultant

  • Grey LinkedIn Icon

" Use your smile to change the world, don’t let the world change your smile!

+316 1300 3342

Ambitie

Marrijtje heeft een duidelijke ambitie:

Ze wil iedereen met een (innerlijke) lach het sportveld laten betreden en te laten geloven in zichzelf. Angsten worden uitdagingen en verliezen worden leersituaties. 

Kwaliteiten

Positief - Open - Enthousiast - Motiverend 

Hi!

Marrijtje is in 2013 afgestudeerd in Psychology aan de Cal State Universitiy Fresno in de Verenigde Staten. Haar grote droom was altijd om een hardloop cariere op een professionele manier te kunnen combineren met studie. In 2009 werdt deze droom werkelijkheid! Marrijtje is met een hardloopbeurs richting Amerika vetrokken. Deze periode had zijn vele ups en zeker ook genoeg downs. Hierdoor heeft ze veel geleerd over trainen, coaching en alle mentale uitdagingen die daarbij komen kijken. natuurlijk heeft dit veel invloed gehad op de persoon die ze vandaag de dag geworden is. 

 

Met een rugzak vol aan geweldige ervaringen is Marrijtje uiteindelijk weer in het vliegtuig gestapt richting Nederland, waar ze inmiddels nu vier jaar in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam is. Ze doet niks liever dan andere mensen begeleiden, coachen en hen hun eigen kracht laten inzetten, het liefst door middel van beweging en sporten.

Waarom #WvJ?

Marrijtje weet als geen ander hoe belangrijk mental etraining in de sport is. Jammer genoeg wordt dit volgens haar nog vaak genoeg onderschat! Door Win van Jezelf kom je erachter hoe simpel het kan zijn en hoe je naast je ontwikkeling als sporter, je ook ontwikkeld als persoon.