Nienke de Vries

Bewegingswetenschapper & #WvJ Consultant

  • Grey LinkedIn Icon

" Use it, or lose it!

+316 4981 2272

Ambitie

Nienke is geïnteresseerd in bewegen en de positieve effecten hiervan. De studie Bewegingswetenschappen sloot hier goed bij aan. De ontwikkeling van je brein en jezelf als mens ligt in het verlengde hiervan. In haar werk bezoekt Nienke mensen met een beperking maar bovenal mensen met een eigen verhaal die gemotiveerd zijn zichzelf te ontwikkelen.

 

Nienke coacht, doceert en speelt volleybal. Hierbij speelt ontwikkeling (als mens) een centrale rol en dat is haar grote inspiratie.

Kwaliteiten

Hardwerkend - Enthousiast - Vriendelijk – Zorgvuldig

Hi!

Verrijk jezelf, ga er op uit en ontdek nieuwe dingen. Wees creatief en ontwikkel jezelf. Nienke ervaart dit zelf in sporten en reizen, maar ook in dagelijkse dingen als koken, werken en in het contact met mensen. Ze streeft er naar dat iedereen zo lang mogelijk fit blijft, zowel fysiek als cognitief. In het bijzonder vind Nienke de relatie tussen bewegen en cognitie gedurende de hele levensloop interessant. Hoe kunnen we zo gezond en gelukkig mogelijk ouder worden?

Waarom #WvJ?

Veelal wordt er binnen de sport aandacht besteedt aan fysieke ontwikkeling. "Groot gelijk, maar ik mis hierbij de focus op cognitieve ontwikkeling. Jezelf leren kennen, je talenten en vaardigheden kunnen zien en aan de slag durven gaan met je ontwikkelmogelijkheden is belangrijk om jezelf als sporter en als mens te verrijken." Uit deze gedachte is Nienke in samenwerking met het #WvJ team aan de slag gegaan.