Pakkende Tools & Unieke Begeleiding
Haal het allerbeste uit jezelf!
Win van Jezelf Logo

WIJ ZIJN OP REIS NAAR DE JUNGLE

De jungle is gevaarlijk. Vol met giftige planten en hongerige dieren. Je moet jagen voor voedsel en kunnen overleven. Met de juiste voorbereiding en hulpmiddelen heb je misschien een kans. Echter de meesten overleven het niet.

 

De dierentuin is veilig. Vol met mooie planten en hongerige dieren. De dierentuin verzorgers zorgen goed voor alle dieren en het eten staat elke dag weer netjes klaar. De dieren leren vaak kunstjes en kunnen zelfs een show geven aan de bezoekers. Als we onze dierentuin dieren in de gevaarlijke jungle zetten zullen ze het niet overleven. Ze zijn immers niet goed genoeg voorbereid op deze gevaarlijke reis.

 

Beter worden in je sport is net als het leven in de dierentuin. We worden fysiek, technisch en tactisch getraind door onze trainers en coaches en soms worden we zelfs al op mentaal vlak getraind. Uiteindelijk kunnen we allemaal netjes ons kunstje uitvoeren.

 

We zien dat veel sporters lekker veilig in de dierentuin blijven waarbij ze af en toe ineens plotseling in de jungle terecht komen. Zonder voorbereid te zijn op deze jungle vol met conflicten, angst, woede en tegenslag gaat het volledig mis.

 

Het is onze missie dit te veranderen!

 

Als je echt beter wilt worden moet je met ons mee op reis naar de jungle. We bereiden je zo goed mogelijk voor zodat je klaar bent voor het echte werk!

 

 

 

Welkom bij onze jungle reis!

Welkom bij Win van Jezelf!

 

WIST JE DAT...

Wist je dat coaches van Win van Jezelf in Amerika hebben gewoond

voor een lange tijd en fulltime bezig waren met sport?

Wist je dat we bij Win van Jezelf een

geheime kracht hebben en dat dit De Guam heet?

Wist je dat het eerste team dat door Win van Jezelf begeleid werd in hetzelfde jaar Nederlands Kampioen O18 is geworden?

Wist je dat ook het bedrijfsleven gecoacht

kan worden bij Win van Jezelf?

Wist je dat het onze droom is om een nieuw school curriculum

te ontwikkelen voor middelbare scholen?

 

Wist je dat we meer dan 10.000 bladzijdes

hebben gelezen om informatie te verzamelen?

Samenwerken?