• Win Van Jezelf

De M&M Teambuilding Game


Teambuilding is natuurlijk hartstikke belangrijk! Bij Win Van Jezelf hebben we een rugtas boordevol tips en ideeën voor leuke teambuilding activiteiten. Vandaag geven we je super vette tip voor jullie team. De M&M Teambuilding Game!

M&M Teambuilding Game

Stap 1:

Spreek met je hele team af bij iemand thuis of misschien in de kantine van de sporthal. Zorg ervoor dat je een zak M&M hebt gekocht bij de supermarkt. De kleur van de zak maakt niet uit. Bij Win Van Jezelf worden we altijd vrolijk als je de blauwe zak meeneemt...

Stap 2:

Geef gezamenlijk elke kleur van de M&M's een onderwerp. Schrijf deze op een papiertje zodat iedereen ze kan herinneren. Hieronder hebben we een voorbeeld lijstje gezet van onderwerpen, maar wees zo vrij en creatief mogelijk om je eigen onderwerpen te verzinnen. Je mag natuurlijk ook gewoon die van ons gebruiken:

 

Oranje: een moment van schaamte in je leven

Rood: een grappige party verhaal

Geel: een geheim talent van je

Groen: iets waar je absoluut niet zonder kunt

Blauw: een super romantisch moment uit je leven

Bruin: iets wat je recent hebt geleerd

 

Stap 3:

Wanneer iedereen er klaar voor is pak je om de beurt 1!!! M&M uit het zakje. (Ja, het is inderdaad verstandig meer lekkers mee te nemen want de zak M&M's moet voor het spel bewaard blijven).

De kleur van de M&M bepaald welke vraag je moet beantwoorden. Zo leer je elkaar snel kennen en afhankelijk van de onderwerpen krijg je de lol er vanzelf in. Veel plezier! Weet jij ook nog een leuk teambuilding spel? Laat het ons weten!

#teambuilding #leiderschap