• Win Van Jezelf

Beloon jij jezelf wel eens? Bij deze krijg je een beloning van ons!


win van jezelf bedankt jullie!

Tijdens het schrijven van deze column zitten we met ons team van #WvJ in een gezellig hotel in het Noorden van ons landje. We hebben gisteren goed nieuws gehad dankzij jullie!

We hebben namelijk onze eerste mijlpaal bereikt: deze week hebben 1000 actieve, unieke bezoekers onze website bezocht. YES! Natuurlijk willen we jullie hiervoor bedanken en delen we een gratis cadeautje uit. Beloningen kunnen een vitaal onderdeel vormen voor het succes van jouw ontwikkeling als sporter en als mens. Gezien jij al de tijd hebt genomen een artikel te lezen van #WvJ, vinden wij dat je het verdient hebt. Je hebt namelijk de eerste stap al gezet.

Onderaan deze blog post kun je je e-mailadres opgeven waardoor je helemaal gratis onze opdrachten bundel ontvangt met vijf verschillende #WvJ opdrachten. Wees er snel bij want volgens onze eigen missie zal deze bundel over een aantal jaar nostalgie vormen. Het is namelijk ons eerste cadeautje die we weggeven van vele die zullen volgen!

 

Beloningen kunnen een vitaal onderdeel vormen voor het succes

van jouw ontwikkeling als sporter en als mens.

 

We weten allemaal dat een complimentje goed is voor ons zelfvertrouwen. Al helemaal wanneer een speciaal persoon je dit compliment heeft gegeven. Het levert je een mooie herinnering op en vaak ook nog eens een lach op je gezicht (de effecten van je lichaamsuitstraling zijn een heel onderwerp op zichzelf die we behandelen in level 1 van #WvJ). Onder de noemer van complimenten geven hebben we een leuke opdracht voor jullie.

We willen je uitdagen om eens na te denken over hoe je mensen om je heen een compliment kan geven die ervoor zorgt dat hun zelfvertrouwen een stukje groeit. Het blijft toch altijd leuk om iemand happy te laten voelen. Overigens blijkt dat het geven van complimenten altijd weer op een positieve manier bij je terug komt. De opdracht luidt als volgt:

Reageer op deze column door iemand te taggen en deze persoon een welgemeend compliment te geven. Maak vooral gebruik van de volgende tips:

  • Noem iemand bij zijn of haar voornaam. Hiermee wordt je bericht op een positieve manier persoonlijker ervaren.

  • Wees oprecht en eerlijk. Een welgemeend compliment is veel meer waard dan een grapje.

  • Denk na over de interesses en doelen van deze persoon en geef je vertrouwen en steun.

  • Geef een compliment over iemand zijn of haar persoonlijkheid. Wat maakt deze persoon speciaal?

  • Heeft iemand iets speciaals voor je betekend? Laat hem of haar dit weten!

  • Heeft iemand een zware tijd voor de boeg? Laat weten dat ze kunnen rekenen op je support.

  • Gebruik termen als: ik vind, wat goed dat, wat leuk, super, (naam,) jij kan, dankjewel voor, jij bent en ik geloof.

  • Ook een klein luchtig complimentje kan net iemands dag een beetje fijner maken!

  • Stelling: Het geven van een compliment geeft meer voldoening dan het ontvangen van een compliment.

Veel plezier, thanks en we wensen jullie veel complimenten toe!

#beloningen #complimenten #cadeautje