• Win Van Jezelf

Welke leeuw schuilt er in jou!?


win van jezelf leeuw

Welke leeuw schuilt er in jou? Waar wil jij voor vechten? Voor doorzetten? Wanneer jij scherp voor ogen hebt waar je naartoe wilt zul je extra gemotiveerd zijn. Het geeft betekenis aan jouw trainingen omdat het zich focust op precies wat jij wilt bereiken.

In een eerdere blog hebben we al gesproken over doelen en een missie. Welk onderscheid maken we bij WvJ nu eigenlijk tussen beide? Een missie is een eindplaatje. Hier wil je uiteindelijk naar toe. Doelen zijn de stapjes onderweg naar je missie toe.

Om je eigen missie te ontdekken hebben we een speciaal formulier ontwikkeld. Download hem hier helemaal gratis. We gaan aan de slag met een aantal belangrijke onderwerpen:

 
  1. Wat inspireert en motiveert jou om succesvol te zijn?

  2. Wat kan ik bereiken als ik heel mijn hart en geest ertoe zet om het te halen?

  3. Hoe wil ik herinnerd worden door mezelf, teamgenoten en coaches aan het einde van mijn carrière?

  4. Wat wil ik dat tegenstanders over me zeggen nadat ze tegen mij hebben gespeeld?

  5. Welke toekomstige mogelijkheden inspireren mij, dagen me uit en motiveren mij om al mijn energie te geven deze mogelijkheden te benutten?

Wanneer je alle vragen voor jezelf hebt ingevuld is het belangrijk om na te denken wat deze antwoorden voor je betekenen. Wat moet ik hiervoor dan precies doen? Wil ik dat dan ook echt wel? In level 1 van #WvJ gaan we hier samen uitgebreid mee aan de slag. Heb je onze gratis opdrachten bundel al ontvangen? Hij staat namelijk verstopt op onze website en als je goed zoekt kun je hem gemakkelijk vinden!


#missie #doelen