• Win Van Jezelf

Win Van Jezelf Buddy Goals


De relatie tussen jou en je teamgenoten is ontzettend belangrijk voor het succes van het team. Hoe beter jullie elkaar kennen, hoe gemakkelijker het is om ervoor te zorgen dat jullie het beste uit jezelf en elkaar halen. De Win Van Jezelf Buddy Goals helpen jullie in dit proces. De Buddy Goals opdracht (Download hem hier gratis!) is een team opdracht waarbij je ook je eigen creativiteit kan loslaten om het op een andere manier te doen. Hieronder beschrijven we de Win Van Jezelf manier.

1. Maak tweetallen. Het is leuk wanneer ook de coaches mee doen.

2. Kies een tijdsperiode per tweetal. Zelf raden we een periode van 2 weken aan.

3. In je gekozen tijdsperiode zorg je ervoor dat je met je tweetal alle Buddy Goals vragen beantwoord over elkaar. Je kan dit na de training doen in de kantine, maar je kan ook een keertje bij elkaar thuis afspreken.


Wat je bespreekt samen, blijft tussen jullie en hoeft niet met de andere teamgenoten gedeeld te worden!

4. Aan het einde van de twee weken wissel je van teamgenoot. Het proces gaat op deze manier door totdat je iedereen een keertje hebt gehad.

 

#HetGeheim

Wanneer je met je tweetal alle Buddy Goals vragen hebt beantwoord voor elkaar, sluit je af met #HetGeheim! Ontdek een geheim van je teamgenoot dat niemand anders weet. Een beschamende actie uit je jeugd, een fout feestmoment of een droom of talent dat niemand kent. Het maakt niet uit!

Aan het einde van de twee weken kom je met je team bij elkaar (bijvoorbeeld in de kantine na de wedstrijd), en vertelt iedereen in de groep het geheim van je buddy. Op deze manier leer je elke twee weken weer iets nieuws over elkaar en het levert vaak de meest leuke en grappige groepsgesprekken op! Voor extra spice kun je een cliffhanger toevoegen in je eigen geheim zodat er over twee weken een vervolg is!

Denk eraan: Haal het beste uit jezelf en je teamgenoten naar boven!

#buddygoals #teambuilding #team #opdracht